Welkom op de website van Tunturi Online | Onderdeel van Fit en sportgroep Benelux

Doorzoek site

Bestellen

Wanneer u een fitness toestel wilt bestellen bij Tunturi Online kunt u contact met ons opnemen via mail of per telefoon. Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen en u ontvangt altijd een bevestigingsmail. Wanneer een product niet op voorraad is wordt u hier direct van op de hoogte gebracht.

Wanneer u een bestelling wilt plaatsen klikt u op het vakje "bestellen" rechts boven bij de producten. Op al onze bestellingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Wanneer u via paypal wilt betalen kunt u ons een mail sturen met uw verzoek te betalen via paypal.

Vooruitbetalen
Na de invoer van uw bestelling, krijgt u een mail met de gegevens die nodig zijn om de betaling af te ronden. De levertijd duurt met deze betaalmethode het langst.

Bank gegevens Tunturi Online
Rek nr. 118078755
Rabobank te Bergeijk
IBAN: NL96 RABO 0118 0787 55
BIC: RABONL2U
iDEAL

U kunt veilig online betalen via uw eigen bank. Raadpleeg de iDEAL website voor meer informatie en de voordelen van iDEAL.

Betalen via iDEAL = GRATIS levering aan huis! (Fitnessapparaten)

Fitness apparaten bestellen via iDEAL


Rembours

U betaalt rechtstreeks aan de TNT Post medewerker op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorgt u dus dat u het gehele bedrag, contant in huis heeft wanneer de TNT Post medewerker langs komt. Treft de TNT Post medewerker u niet thuis, of heeft u het gehele bedrag niet bij de hand, dan krijgt u van de TNT Post medewerker een afhaalbericht. Het pakket wordt dan voor u klaargelegd op een postkantoor bij u in de buurt. Het pakket blijft vervolgens nog twee weken lang op het postkantoor liggen. Op het postkantoor kunt u vrijwel altijd ook pinnen voor uw het voldoen van uw bestelling.

Vraag altijd per mail een rembours zending aan.
Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij € 8.00 extra in rekening. Een remboursbetaling is niet mogelijk voor een verzending buiten Nederland.

Contant of PIN bij afhalen
Bestellingen die afgehaald worden kunnen betaald worden met PIN of contant geld.

PayPal
U kunt veilig online betalen via Paypal. Raadpleeg de Paypal website voor meer informatie en de voordelen van Paypal.